Türkiye’nin en zengin seyahat içeriğine sahip sitesi Gezimanya’nın kurucuları Tuğçe ve Murat ile Gezimanya’nın ofisinde keyifli bir röportaj yaptık.

Gezimanya’yı neden kurduklarından evliliklerine, sosyal medya fenomenleri hakkındaki görüşlerinden yeni seyahat trendlerine kadar pek çok konuyu konuştuk.

Murat ve Tuğçe ile yaptığımız röportaja aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. Videolarımı beğenirseniz kanalıma abone olmayı unutmayın 😉

Gezimanya röportajı
Gezimanya röportajı

Gezimanya Hakkında

Gezimanya, Türkiye’nin en geniş seyahat içeriğine sahip internet sitesi. 1000’in üzerinde yere ait şehir rehberleri ile seyahat etmek isteyenlerin gitmek istedikleri yerler hakkında Türkçe dolu dolu bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş bir site.

Şu an gezi rehberleri dışında bir de Influencer Ajansları olan Tuğçe ve Murat, kurumsal hayatlarındaki işlerini bırakarak tüm enerjilerini Gezimanya’ya harcıyorlar. Sürekli seyahat ediyor ve içerik üretiyorlar. Bu hayal gibi meslek nasıl oluyormuş diyorsanız yukarıdaki videoyu mutlaka seyredin.

Tuğçe ve Murat Hakkında Kısa Kısa

Tuğçe Yılmaz; uzun yıllar medya, reklam, pazarlama sektörlerinde çalıştıktan sonra gezmek istediği yerlerle ilgili yeterli Türkçe kaynak olmadığını görerek Gezimanya’yı kurmuş. Gezimanya belli bir noktaya geldikten sonra da kurumsal hayatı bırakarak kendi girişiminin tam zamanlı başına geçmiş. Gezme aşığı, gezdiklerini yazıya dökmekten ve paylaşmaktan keyif alan taraf Tuğçe.

Murat Özbilgi; uzun yıllar çok uluslu şirketlerde önce teknoloji sonra da satış/pazarlama ekiplerinde çalışmış. Tuğçe ile hayatları kesince iş gezileri yerini keyif gezilerine bırakmış. Tuğçe ile evlendikten bir süre sonra o da kurumsal işini bırakarak Gezimanya’da tam zamanlı gezgin olarak kadroya girmiş 🙂

İkisi de kurumsal hayattaki deneyimlerini Gezimanya’da kullanmaya devam ediyor.

Yolunuz açık olsun Gezimanya Ailesi.

Gezimanya’yı takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara göz atın;

Yolda Kalın.

"Çok okuyan mı bilir çok gezen mi?" diyerek yola çıktım, hala cevap arıyorum. Hayallerimin peşinden yolculuklara çıkıyor, deneyimlerimi blogumda, gazete ve dergilerde paylaşıyorum. Gezmeyi, okumayı, yazmayı ve hayal kurmayı seviyorum.

Yorumunuzu Yazın